Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Algasil 100 ml

3,79 €

Zaloga: Na zalogi

Ekstrakt morskih alg Ascophylum nodosum


Algasil oskrbuje rastline s silicijem, s čimer jih naredi trše in odpornejše na plesen in napade pred insekti. Prav tako silicij sproži naraven obrambni mehanizem v rastlinah


Preprečuje nastanek pepelaste plesni in zmanjšuje nastanek glivičnih bolezni (bortrytis, peronosporo,.).


Krepi samoobrambe mehanizme rastlin in jih ščiti na ta način pred škodljivimi organizmi (rdeči pajek, bela muha, listne uši).

SKU: 3830048657976

Kategorija: Gnojila, Altinco, ALTINCO

Proizvajalec jamči za sestavo, formulacijo in vsebino, ne pa tudi za uporabo.

Proizvod je primeren za ekološko kmetovanje po (ES) zakonih No 834/2007 & 889/2008

Preverjeno od CAAE.


NAVODILO ZA UPORABO IN DOZIRANJE

Pred pripravo mešanice temeljito očistite škropilnik, ki ga ustrezno pripravite, tako da s škropljenjem in zadostno mešanico enakomerno zaščitite rastline.  Za občutljive rastline, predhodno opravite test. Uporaba proizvoda je varna za večino rastlin, vendar je priporočljiva predhodna uporaba proizvoda na manjši površini za ugotavljanje njegove fitotoksičnosti.


OPOZORILO

proizvod hraniti zunaj dosega otrok. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Pri stiku s kožo le to umiti z veliko mila in vode. Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite center za zastrupitve ali zdravnika. Če nastopi draženje kože, poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.


SKLADIŠČENJE  PROIZVODA:

Hraniti na temperaturi med 5 in 30 0C. Proizvod hraniti v tesno zaprti embalaži, v hladnem in dobro prezračenem prostoru. Proizvod ne izpostaviti direktni sončni svetlobi.


SESTAVA

Silicijev oksid (SiO2), v vodi topen ….....   20% 

Kalijev oksid (K2O), v vodi topen……….   9% 

pH= 11,7

 

 

 

Proizvajalec Ne