Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

FOLIAREL 21% BOR 100 g

2,52 €

Zaloga: Na zalogi

Gnojilo na osnovi bora - mikrogranulat. 


FOLIARNO GNOJILO Z MIKRO HRANILOM (B) BOR


Foliarel 21%  je borovo gnojilo v obliki mikro granulata. Je popolnoma topen v vodi. Bor igra pomembno vlogo pri metabolizmu rastlin. Foliarel 21% izboljša oplodnjo in skladiščenje sladkorja. Nepogrešljiv je za tvorbo barve pri jabolkah, hruškah in vinski trti.

SKU: 3830021585586

Kategorija: Gnojila, Fertiglobal, FERTIGLOBAL

MEŠANJE

Foliarel 21%  se meša z vsemi običajnimi sredstvi za zaščito rastlin in vodotopnimi gnojili. Mešanje z več kot dvemi različnimi sredstvi ni priporočljivo. Priporoča se test kompatibilnosti.

Foliarel 21% dodamo k mešanici kot zadnjega.

Proizvajalec jamči za kakovost  proizvoda, ne jamči pa za skladiščenje in uporabo.

Previdnost: Produkt hraniti v originalnem pakiranju na suhem in zračnem prostoru, kjer se temperatura giba med 5 in 40°C. Produkt naj bo ločen od živil in hrane za živali ter nedostopen otrokom. Po uporabi si dobro operite roke.

Priprava raztopine: Foliarel 21% med stalnim mešanjem počasi dodajati v večjo količino vode, ko se raztopi, dopolniti s potrebno količino vode. Uporabljati samo v skladu s potrebami rastlin. Priporočenih odmerkov se ne sme presegati.


SESTAVA

BOR (B) Natrijev borat , topen v vodi………………21%

pH=8,5 (koncentracija 10g/1l)


VARNOSTNI LIST

Varnostni list: PDF

Opozorilo: Gnojenje s Foliarelom 21% se vrši z namenom, da izravnamo pomanjkanja. Pri gnojenju z maksimalnimi dozami moramo upoštevati možno preobčutljivost poznejših kultur na bor. Priporoča se analiza tal.

 

Proizvajalec Ne