Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Intermag PRIMSEED 1L

7,50 €

Zaloga: Na zalogi

GNOJILO ES(E.2.4.1) Mešanica mikrohranil: bor (B), baker (Cu), železo (Fe), mangan (Mn), molibden (Mo), cink (Zn) (sulfati).


Mineralno gnojilo, suspenzija, za semena, katerega prednost je, da semena obarva.  • Oskrbuje klijoča semena s hranili in olajša dobro vkoreninjanje mladih rastlin

  • Daje intenzivno amarantno barvo tretiranim semenom

  • Poveča odpornost na slabe pogoje vlažnosti v tleh

SKU: 5908270218048

Kategorija: Gnojila, Intermag, INTERMAG, INTERMAG

Namen uporabe

PRIMSEED je namenjen uporabi v času priprave semenskega materiala. Ob tem tudi barva semena, s čimer omogoča lažjo prepoznavnost semen. Rastline v času klitja koristijo hranila, ki se nanesejo na površino semen. Ta hranila jačajo kondicijo rastlin v obdobju vznika in omogočajo lažji začetni razvoj mladih poganjkov.


Navodila za uporabo

Primseed je pred uporabo potrebno pazljivo premešati, da dobimo enakomerno suspenzijo po celem volumnu embalaže.

Primseed se uporablja v obliki vodne suspenzije, skupaj z raztopino sredstev za varstvo semen(po predhodnem testu, s katerim preverimo možnost priprave homogene suspenzije mešanih proizvodov).

Preparat uporabiti v količini navedeni na etiketi. Ne sme se seštevati količine vode priporočene za vsaki preparat posebej.

Vsakega od preparatov je potrebno razredčiti v posebni posodi (uporabiti ½ količine vode priporočene za posamezni preparat), potem pa združiti tako dobljene raztopine.Preparati se ne smejo mešati brez predhodnega razredčenja!!! Končna mešanica pripravka, gnojila in vode, mora imeti volumen, ki je priporočen v navodilih za uporabo sredstev za varstvo semena.

Pri pravilnem tretiranju semena je zelo pomembno, da je seme enakomerno, po celi površini pokrito z raztopino.

Uporabljati samo v skladu s potrebami rastlin. Priporočenih odmerkov se ne sme presegati.


Navodila za skladiščenje in ravnanje: gnojilo čuvati na temperaturi od 0°C do +30°C.Embalažo je potrebno skladiščiti dobro zaprto in v pokončnem položaju. V slučaju razsutja, je potrebno sredstvo zbrati, površino pa sprati z vodo. Tako zbrano sredstvo se lahko uporabi za gnojenje. Število nivojev v času skladiščenja in transporta.:

– embalaže 1, 5, 10 L, – embalaže 20 L, – embalaža 1000 L.


Varnostni ukrepi: čuvati izven dosega otrok. Uporabljati zaščitna očala, rokavice in zaščitno obleko. Spoštovati je potrebno higienske norme. Ne piti pripravka. Če se to zgodi, je potrebno takoj poiskati zdravniško pomoč. Če pride sredstvo v stik z očmi, jih je potrebno spirati z veliko vode  in poiskati zdravniško pomoč. 


 

 

Proizvajalec Ne