Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Dostava in plačilo

V NAŠI SPLETNI TRGOVINI VAM GARANTIRAMO

 

1. Brezplačno dostavo 

Če naročite izdelke v skupni vrednosti 150,00 € ali več, Vam stroške dostave v celoti pokrijemo mi.  Ostale stroške obračunavamo skladno s veljavnim cenikom dostavne službe TNT.

2. Hitro dostavo 

Vsa naročila, ki jih med ponedeljkom in četrtkom prejmemo do 13.00. ure (kakšna manjša tudi kasneje), se maksimalno potrudimo, da jih odpremimo že isti dan in so že naslednji dan pri vas. Dostavljamo s pomočjo podjetja TNT, ki ob sobotah žal ne omogoča dostave, zato poskrbite, da bo vaše naročilo sprejeto do četrtka.

3. Kvaliteto izdelkov

Za naše proizvode jamčimo s kvaliteto. Gre izključno za proizvode vodilnih blagovnih znamk na posameznem področju, prav tako pa vsi proizvajalci posameznih enoloških sredstev dosegajo visoke enološke standarde kakovosti in varnosti. Zaupajo nam tudi največje slovenske vinske kleti. Kolikor je možno, podpiramo tudi slovenske proizvajalce in sodelujemo s slovenskimi partnerji na področju enoloških sredstev, kletarske opreme in organskih gnojil.

4. Plačilo po povzetju, predračunu (UPN nalogu), s kartico, s Paypalom

Dostavljen paket se lahko plača na različne načine.  Pri plačilu po povzetju se strošek plača dostavljavcu dostavne službe TNT  z gotovino, ob dostavi na dom. V primeru dostavne službe TNT vas dostavljalec pokliče, da se dogovorite za dan in uro prevzema. Naročilo je mogoče plačati tudi po predračunu (z UPN obrazcem),  s plačilno ali kreditno kartico (Maestro, Visa, MasterCard), ali preko Paypala, kar pomeni, da vam ob dostavi ne bo potrebno plačevati dostavljavcu z gotovino. 

5. Preprost nakup

Spletni nakup v naši spletni trgovini je sila preprost. Potrebno je le izbrati želene artikle in s klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO le te dodati v košarico, vpisati naslov za dostavo in kontaktne podatke v primeru zapletov, izbrati način plačila in zaključiti nakup. Preprosto in hitro.

6. Garancijo na nakup

V primeru, da je z dostavljenim izdelkom karkoli narobe ali vam iz določenih razlogov ne ustreza, nas lahko zmeraj kontaktirate na email naslov: jurana.doo@siol.net ali nas pokličete na telefonsko številko 02  421 53 63. Do sedaj smo zmeraj našli pot. Večina enostavnih enoloških sredstev vam zamenjamo do 30 dni po prejetju, edino kompleksnejše merilne instrumente kot so refraktometri, termometeri in električne škarje je potrebno zamenjati neuporabljene v roku enega tedna po prejetju.

7. Brezplačno pomoč 

Vsak delovni dan nas lahko pokličete na 02  421 53 63 ali 040 276 921. Potrebujete nasvet glede uporabe naših proizvodov, ste v dilemi katere je bolje uporabiti v določeni situaciji, ne veste točno kaj se je z vašo žlahtno kapljico zgodilo med fermentacijo, da ni popolnoma takšna kot ste si želeli ali kakršnokoli drugo vprašanje na temo enologije, prehrane in težav vaših rastlin. Tu smo za vas. Z dolgoletnim znanjem in izkušnjami vam bomo skušali pomagati po naši najboljših močeh.

 

Dostava slika