Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Splošni pogoji

 

POGOJI UPORABE IN NAKUPA V SPLETNI TRGOVINI TER STROŠKI DOSTAVE

 

Lastnik te spletne trgovine je podjetje JURANA d.o.o, Limbuška cesta 64 a, Maribor. Naš elektronski naslov je: info@jurana.com

Izjavljamo, da spoštujemo pogoje, ki so navedeni na tej spletni strani.

PRODAJNI POGOJI

Splošni prodajni pogoji

Naročilo lahko oddate 24 ur na dan preko nakupa izdelkov v košarico, če pa imate dodatna vprašanja ali želje, jih lahko pošljete na E-mail naslov: info@jurana.com. Lahko nas tudi pokličete po telefonu 02 4215363 ali obiščete na sedežu podjetja JURANA d.o.o., Limbuška cesta 64 a, 2000 Maribor, od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure.

S klikom na gumb »ODDAJ NAROČILO« potrjujete, da ste seznanjeni s plačilno-prodajnimi pogoji, ki so tukaj navedeni in da ste bili na pogoje ob nakupu opozorjeni. Naročilo-pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Cene izdelkov in poštnine so v EUR z vključenim DDV. Račun bo kupec prejel po pošti, skupaj z naročenimi izdelki.

Pri nakupih pravnih oseb se o pogojih nakupa in načinu plačila dogovarjamo individualno.

Izdelke iz zaloge vam bomo dostavili najpozneje v 3-dneh. Za izdelke, ki niso na zalogi, vas bomo obvestili o dobavnem roku posameznega izdelka.

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov (Uradni list RS št. 98/2004). Nakup je popolnoma brez tveganja. Pravico imate odstopiti od pogodbe v roku 15 dni od prejema izdelkov, tako, da nas obvestite na naš E-mail naslov info@jurana.com ali pokličete na našo telefonsko številko 024215363. Prejete izdelke nam morate vrniti nepoškodovane v roku 15 dni potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe na sedež podjetja: JURANA d.o.o., Limbuška cesta 64 a, 2000 Maribor. Izdelke vam bomo zamenjali ali vrnili kupnino najpozneje v 15.dneh. Kupnino vam bomo vrnili po poštni nakaznici , če pa navedete svoj transakcijski račun, pa na njega. Strošek pošiljanja nosi kupec. Če je kupec neupravičeno vrnil izdelke, prodajalec poskrbi za hrambo izdelkov, kupec pa povrne nastale stroške.

Prodajalec odgovarja za napake izdelka in za obveznosti iz garancije v skladu z zakonom. Garancijski pogoji so razvidni iz garancijskega lista, ki ga kupec prejme ob dostavi izdelkov. Prodajalec ni dolžan računati s posebnimi potrebami kupca glede uporabe izdelkov in ne odgovarja za nastalo škodo, zaradi nemožnosti uporabe izdelka.

S potrdilom nakupa dovoljujete, da podjetje JURANA d.o.o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki. Prav tako kupec dovoli prodajalcu obdelavo osebnih podatkov za statistične namene in za pošiljanje reklamnih sporočil. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Na spletu so nameščene slike posameznih izdelkov. Videz izdelkov lahko odstopa od resničnega stanja izdelkov. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

Ti pogoji veljajo od 3.5.2009 dalje. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.