Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje JURANA d.o.o., ki upravlja spletno trgovino  JURANA d.o.o.(www.jurana.com), se pri svojem poslovanju zavzema za koretno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. 

Podjetje JURANA d.o.o. za potrebe poslovanja spletne trgovine JURANA d.o.o.(www.jurana.com) zbira naslednje podatke uporabnikov:
1. ime in priimek
2. naslov in kraj bivanja
3. naslov za pošiljanje naročenega blaga
4. naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
5. geslo v enkriptirani (šifrirani obliki)   
6. ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino na odgovarjamo.

Izjava o zasebnosti

V nadaljevanju: Izjava; se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik na spletni strani www.jurana.com vpisal in so posledično shranjeni v bazi podatkov podjetja Jurana d.o.o.

Namen shranjevanja podatkov

Upravitelj strani, Jurana d.o.o. zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene pri oddaji naročila v spletni trgovini www.jurana.com, v prijavi na e-časopis ali povpraševanju preko obrazca na spletni strani, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom  neposrednega trženja: pošiljanja e-časopisa z zanimivostmi in posebnimi ponudbami, vabil na občasne dogodke, telefonskega pogovora v primeru ali e-mail pogovora, ko stranka potrebuje odgovor glede ponudbe oz. pomoč pri nakupu v spletni trgovini jurana.com.

Jurana d.o.o., podatkov brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam.

Dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov

Prijavitelji na e-časopis in kupci v spletni trgovini jurana.com z izpolnjenim obrazcem in potrditvijo dovoljujejo obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov oseb, ki so jih navedli v obrazcu, za zgoraj opisani namen, za kar imajo vsa ustrezna pooblastila. 

Posodobitev podatkov ali njihov izbris

Osebe, navedene v obrazcu, imajo pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da popravijo ali posodobiti svoje podatke oziramo, da zahtevajo da Jurana d.o.o. kadarkoli trajno ali začasno preneha uporabljati njihove osebne podatke. V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja, povezana z zasebnostjo podatkov ali želite podatke, ki ste jih vpisali na spletni strani www.jurana.com spremeniti, nam pošljete elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi informacijami na naslov jurana.doo@siol.net

Podatki in njihova obdelava

Za potrebe poslovanja na www.jurana.com zbiramo uporabnikove podatke, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko, podatek o datumu rojstva, ime podjetja in nekatere ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazec ob zaključku naročila, pri prijavi na e-časopis ali oddaji povpraševanja ali vprašanja preko obrazca na spletnem mestu jurana.com. Podatke potrebujemo izključno za nemoteno in učinkovito dostavo naročenega blaga in promocijske aktivnosti podjetja ter obvestila o dogodkih, ki jih prireja podjetje Jurana d.o.o. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.


Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).


Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku jurana.com shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca do 540 dni. Piškotke lahko zmeraj pobrišete v svojem privzetem spletnem brskalniku. Nov piškotek vam bo dodeljen, ko boste ponovno obiskali spletno mesto jurana.com.


Na spletnem mestu jurana.com je nameščen tudi Facebook pixel - Facebookova koda za beleženje sej na spletnem mestu. Gre za sejni piškotek v obliki HTML kode, ki se shrani v vaš brskalnik in omogoča identifikacijo obiska do 180 dni. Omenjena koda, ki je nameščena na spletnem mestu nam ne omogoča prepoznavanje vaše identitete! Piškotek se shrani v vašo napravo in zmeraj, kadar s to isto napravo obiščete naše spletno mesto, koda zazna uporabnika. Prav tako ta ista koda zazna napravo uporabnika, ko le ta brska po spletu (npr. preživlja čas na Facebooku).


S Facebook pixlom prepoznavamo obiskovalce našega spletnega mesta. Občasno s kodo beležimo tudi, ko si uporabnik ogleda posamezno kategorijo izdelkov, posamezen izdelek ali le tega doda v košarico ali opravi nakup v spletni trgovini jurana.com
Kot omenjeno, koda ne zaznava osebne identitete uporabnika. Facebok pixel kodo uporabljamo izključno za namene ponovnega trženja (ang. remarketing) na socialnem omrežju Facebook, da smo s ponudbami, ki jih promoviramo na socialnem omrežju maksimalno relevantni. Podatke, pridobljene s Facebookovo kodo za beleženje sej na spletnem mestu (Facebook Pixel) ne posredujemo tretjim osebam, ampak jih uporabljamo izključno za lastne namene trženja in promocije.


V Facebookovo oglaševalsko platformo (Facebook Ads Manager) občasno uvozimo tudi bazo e-poštnih naslovov z namenom trženja naših produktov in storitev preko Facebook oglasov relevanti ciljni skupini na socilanem omrežju Facebook. V Facebookovo oglaševalsko platformo uvžamo izključno e-poštne naslove, ki smo jih pridobili na spletnem mestu jurana.com pri prijavi na e-novice ali pri oddaji naročila, pri čemer s splošnimi pogoji in pogoji o varovanju osebnih podatkov uporabnika pred prijavo tudi obvestimo o nadaljni uporabi njegovih osebnih podatkov. 


Ponovno poudarjamo, ob uvozu e-poštnih naslovov v Facebookov sistem za oglaševanje se e-poštni naslovi enkriptirajo in nam ne omogočajo identifikacije vaše osebne identitete! 


Z oddajo povpraševanja, nakupom v spletni trgovini ali prijavi na e-časopis se vaši podatki zabeležijo v internem sistemu podjetja za spremljanje strank, t.i. CRM sistem. Sistem nam omogoča boljši pregled in nadzor nad povpraševanji in kupci. Informacije zabeležene v CRM sistemu podjetja Jurana d.o.o. se uporabljajo izključno za namene boljšega nadzora nad povpraševanji in kupci podjetja Jurana d.o.o. in se ne posredujejo ali delijo s tretjimi osebami. 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo na spletišču jurana.com, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Jurana d.o.o., s sedežem na Limbuški cesti 64a, 2000 Maribor.

Vaša privolitev

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

Upravitelj spletne strani jurana.com, JURANA podjetje za agrarna proučevanja, trgovino, storitve in inženiring d.o.o, Limbuška cesta 64a, 2000 Maribor, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Upravitelj JURANA podjetje za agrarna proučevanja, trgovino, storitve in inženiring d.o.o, podatkov o uporabnikih brez njihove posebne privolitve ne bo predal, prodal ali zamenjal z nobeno tretjo osebo.

Vprašanja

Z registracijo uporabniškega računa, prijavo na e-časopis in uporabo spletne strani jurana.com se razume, da je uporabnik v celoti prebral, razumel in sprejel Splošne pogoje in to izjavo.

Za izbris in nadaljno obdelavo vaših osebnih podatkov nas lahko kadarkoli kotaktirate na e-poštni naslov jurana.doo@siol.net.