Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Amalgerol Essence

amalgerol-essence

AMALGEROL ESSENCE

Popolna zaščita vaših rastlin proti stresnim situacijam s 7 skupinami aktivnih snovi. Ščiti rastline pred vremenskimi, talnimi in kemičnimi stresi. Krepi koreninski in imunski sistem. Za zanesljiv pridelek v vsaki situaciji.

Amalgerol Essence je 100 % tekoče organsko gnojilo. 100% brez GSO.

Dovoljeno v ekološki pridelavi!

Možno apliciranja: foliarno, talno, s fertirigacijo.

Stresne situacije danes povzročajo več različnih škod pri pridelavi rastlin v obliki bolezni, škodljivcev in plevelov. To je bilo ugotovljeno v študiji narejeni na Tehnični univerzi v Munchnu. Pomembno je, da naše rastline zaščitimo pred stresnimi situacijami.

3-KRATNI STRES

Vreme, tla in kemična sredstva. Suša, vročina, mraz, močan dež, vihar, zbita tla, erozija, pomanjkanje organske snovi, problemi varstva posevkov - rastline so izpostavljene različnim stresnim situacijam skozi vso vegetacijo in tudi v času mirovanja.

Kako reagirajo rastline?

Ko so rastline izpostavljene stresu, v njih nastajajo škodljive molekule, prosti radikali. Ti uničujejo zdrave celice od znotraj. Rastline postanejo občutljive na bolezni, škodljivce, hitreje se starajo, pridelki so manjši. Na žalost pri stresnih situacijah klasično varstvo rastlin ne pomaga. Obstaja učinkovito dopolnilo k varstvu rastlin. Amalgerol ESSENCE.

KAJ VSEBUJE?

ANTIOKSIDANTI - nevtralizirajo molekule, ki povzročajo stres. Dolge suše, mraz, zbita tla, in sredstva za varstvo rastlin povzročajo našim rastlinam stres. Nastale molekule stresa rastlinam škodijo in zmanjšujejo rast. Antioksidanti nevtralizirajo molekule stresa in zaustavijo škodo.

RASTLINSKI HORMONI - spodbujajo rast korenin. Naravni rastlinski hormoni, pridobljeni iz haloge, spodbujajo rast finih korenin, rastlina pa lahko sprejme več hranil in vode. Na večji površini korenin se lahko tako dodatno naseli več mikoriznih gliv, ki rastlini dovajajo dodatne hranilne snovi.

AMINOKISLINE - za aktivno odpravljanje poškodb celic. Dejavniki stresa povzročajo poškodbe celic. Aminokisline delujejo kot sredstvo proti opeklinam sonca - pomagajo pri hitri tvorbi novega celičnega tkiva. Rastlina se hitreje regenerira in lahko usmerja svojo enerijo za ponovno rast.

IZVLEČKI ZELIŠČ - krepijo imunski sistem. Številne rastline tvorijo posebne snovi za krepitev imunskega sistema. Z uporabo ekstraktov teh zelišč se veča odpornost rastlin na bolenzni in škodljivce.

ORGANSKI K in N - kot hranilo. Kalij je pomemben element tvorbe zdravega listja. Dušik je še posebej pomemben za mlade, zdrave liste, zaradi zaradi njihovega intenzivnega metabolizma beljakovin. Listi lahko absorbirajo organski kalij in dušik in jih vgrajujejo v organske komponente.

ORGANSKI OGLJIK - aktivira življenje v tleh. Mikroorganizmi so odgovorni za tvorbo humusa v tleh, razgradnjo slame in zdrava tla. Organski ogljik je lahko prebavljiv vir hrane za vse mikroorganizme in mikorizne glive.

ALGINAT - izboljšuje zadrževanje vode. Zaradi intenzivnega gnojenja z mineralnimi gnojili so marsikatera tla osiromašena s humusom in lahko zadržujejo le male količine vode v tleh. Alginat je organska spojina, ki ima lastnost, da dobro zadržuje vodo. Pridelek je tudi v sušnih letih bolj zanesljiv.

Izdelkov 4
Izdelkov 4