Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Hrana za kvasovke

V času alkoholne fermentacije (vrenja), je potrebno kvasovke prehraniti z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi, ki so kvasovkam potrebne za njihovo normalno presnovo!

Odkar je podjetje Lallemand začelo s proizvodnjo kvasovk v začetku prejšnjega stoletja, so v podjetju hitro ugotovili, kako pomembna je prehrana kvasovk, ki jim omogoča preživetje in doseganje njihovega maksimalnega potenciala prensove. Izkušnje pri lastni proizvodnji kvasovk so vodile v raziskave in formulacijo najbolj optimalne hrane za kvasovke. Kvasovke v vinu in moštu čakajo številne nezaželene spojine in divja mirko flora, velikokrat pa se znajdejo tudi v zelo neugodnih razmerah.

Lallemand sodeluje s številnimi fakultetami in inštituti, v teku so številni projekti in rezultat takšnega dela so posebne tehnologije, ki jih Lallemand uvaja v vinarstvo po vsem svetu z velikim uspehom. Razen tega je Lallemand razvil posebne tehnologoije, ki so patentirane in za katere je podjetje dobila priznanja za inovacijo v enologiji. Na osnovi raziskovalnega dela in rezultatov, ki so jih dobili, je Lallemand prehrano kvasovk razdelil na dva dela:

ZAŠČITA KVASOK in PREHRANA KVASOK.

S posebno tehnologijo imenovano NATSTEP (naravna zaščita sterolov), se pri uporabi sredstva GOFERM PROTECT v vodi za rehidracijo, pred dodajanjem kvasovk obogatijo kvasovke s steroli in na ta način okrepijo membrano. Razen tega ima GOFERM PROTECT, v katerem so inaktivne kvasovke obogatene z mikro elementi in vitamini še dodaten učinek - na ta način dodamo našim kvasovkam v optimalni količini prav tisto kar potrebujejo v ostrih pogojih v katerih se znajdejo v moštu.

Izdelki 17 do 32 od 35 skupaj
Izdelki 17 do 32 od 35 skupaj