Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Intermag MIKROVIT BOR 1L

5,32 €

Zaloga: Na zalogi

GNOJILO ES(E.1.1d) Borov etanol amin - Tekoče foliarno gnojilo, ki vsebuje 150 g bora v 1 litru.


MIKROVIT BOR je tekoče foliarno gnojilo, ki ga rastline hitro in učinkovito absorbirajo in uporabijo. Učinkovito odpravlja znake pomanjkanja bora in zmanjša negativne posledice zaradi njegovega pomanjkanja. Nujno je potreben za rastline, ki ga potrebujejo v večjih količinah.


Učinkovita oskrba z borom – omogoča boljšo oprašitev in razvoj plodov.


Poveča odpornost rastlin na nizke temperature in fiziološke bolezni.


Poveča kakovost in količino pridelka.

SKU: 5908270218000

Kategorija: Gnojila, Intermag, INTERMAG, INTERMAG

Navodila za uporabo

MIKROVIT BOR uporabljamo za foliarno gnojenjev obliki vodne raztopine. Lahko ga mešamo z drugimi običajno uporabljenimi sredstvi za varstvo rastlin in gnojili (priporočamo, da se pred uporabo naredi test kompatibilnosti).

Uporabljati samo v skladu s potrebami rastlin. Priporočenih odmerkov se ne sme presegati.

Uporabimo ga preventivno, v času in količini priporočenih v programu gnojenja za posamezne rastline ali interventno, ko se pojavijo vidni znaki pomanjkanja bora.

Koncentracijo raztopine in porabljeno vodo je potrebno prilagoditi tehniki škropljenja.

V času škropjenja se izogibati soncu, visokim temperaturam in  vetru, ki povzroča raznos kapljic. 

Priprava raztopine: rezervoar napolniti ½ do 2/3 z vodo, nato ob vključenem mešalu dodati MIKROVIT BOR. Na podoben način nato dodamo še ostala sredstva, v skladu z njihovimi navodili za uporabo. Nato rezervoar napolniti z vodo do potrebne količine. Tako pripravljeno mešanico uporabimo čim prej. 


Navodila za skladiščenje in ravnanje

Gnojilo čuvati na temperaturi od 0°C do +30°C.Embalažo je potrebno skladiščiti dobro zaprto in v pokončnem položaju. V slučaju razsutja, je potrebno sredstvo zbrati, površino pa sprati z vodo. Tako zbrano sredstvo se lahko uporabi za gnojenje. Število nivojev v času skladiščenja in transporta.: 5 – embalaže 0,5 L; – embalaže 1 L; 3 – embalaže 5, 10 L, 2 – embalaže 20 L, 1 – embalaža 1000 L.


Varnostni ukrepi

Čuvati izven dosega otrok. Uporabljati zaščitna očala, rokavice in zaščitno obleko. Spoštovati je potrebno higienske norme. Ne piti pripravka. Če se to zgodi, je potrebno takoj poiskati zdravniško pomoč. Če pride sredstvo v stik z očmi, jih je potrebno spirati z veliko vode  in poiskati zdravniško pomoč. 


SESTAVA:

Vsebnost hranil izražena v:

masnem odsotkug/l

bor (B) topen v vodi 11,0   150

Proizvajalec Ne