Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Intermag TYTANIT 200 ml

10,12 €

Zaloga: Na zalogi

Nova generacija biostimulatorjev na bazi Titana - vzpodbujevalec rasti.


TYTANIT je edinstven tekoči proizvod, ki vsebuje titanovo spojino, ki poveča aktivnost naravno fizioloških procesov v rastlinah.


TYTANIT je namenjen za foliarno uporabo ali fertigacijo (zalivanje) z namenom izboljšanja rasti in donosa rastlin.


Tretiranje rastlin z TYTANIT-om poveča učinkovitost fotosinteze in vitalnost peloda, hkrati pa tudi pospešuje sprejem hranil in vode. Proizvod ima pozitiven učinek na razvoj in regeneracijo koreninskega sistema, kot tudi na rast rastlin, oslabljenih zaradi stresnih dejavnikov, kot so nizke temperature, suša, neugodnih pogojih zrak-voda v tleh, pritiska patogenov in drugo.


Prednosti pri uporabi TYTANIT-a so: Znatno povečanje pridelka - Izboljša se kakovost pridelka - Povečana naravna  odpornost rastlin 

SKU: 5908270217928

Kategorija: Gnojila, Intermag, INTERMAG, INTERMAG

Bistvenega pomena za uporabnike, ki želijo pridobiti dovolj koristnih učinkov pri vzgoji rastlin, da se uporabi zgolj zelo majhen odmerek TYTANIT-a, to je le 0,2-0,4 l / ha. Druga prednost je ta možnost kombinirane uporabe TYTANIT z večino gnojil in fitofarmacevtskih sredstev, ki se uporabljajo v kmetijstvu in vrtnarstvu.


UPORABA IN PRIPOROČENE KOLIČINE:

TYTANIT se priporoča za pridelavo sadja, zelenjave in okrasnih rastlin, za izboljšanje rasti rastlin, kot tudi celotne količine pridelka.

Foliarna aplikacija:

TYTANIT dodajte v času kritičnega razvoja rastline, ponovite vsakih 10-14 dni.

Fertirigacija:

Priporočljivo je, da uporabljate hranilno raztopino, ki vsebuje ca. 0,02-0,04 l TYTANIT-a na 1000 l  vode. Za rastline v tleh jo uporabimo vsaki 3. do 5. fertirigacijski cikel.  Pri hidroponiki jo uporabite večkrat med rastjo.

Namakanje: namakajte rastline  2-3 krat v sezoni rasti v raztopini s koncentracijo 0,02-0,04% (20-40 ml TYTANIT-a razredčiti v 100 l vode).

Tretiranje semena: za tretiranje semen uporabite TYTANIT v količini 0,5 l na 1 tono semen.


KOMPATIBILNOST:

TYTANIT je namenjen za foliarno uporabo, fertirigacijo in tretiranje semen.. Lahko ga mešamo z večino fitofarmacevtskih sredstev.  Pred pripravo ustrezne mešanice pripravkov je priporočljivo opraviti test kompatibilnosti.


OPOZORILA

v primeru zaužitja proizvoda popijte približno 0,5 litra vode in se posvetujte z zdravnikom. Če pride v stik z očmi, izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljate zaščitna očala, rokavice in zaščitno obleko.


SKLADIŠČENJE

proizvod hranite pri temperaturah ki so navedene na etiketi. Hraniti izven dosega otrok.


SESTAVA:

Magnezijev oksid (MgO) 62 g/l 5,0%

Žveplov trioksid (SO3) 124 g/l 10,0%

Titanij (Ti) 8,5 g/l 0,7%

Proizvajalec Ne