Registration

Prijavi se

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

CASTELLARI ŠKARJE ERGONOMIC

Redna cena: 40,26 €

Special Price 34,22 €

Zaloga: Na zalogi

Only 2 left

Castellari ERGONOMIC so profesionalne sadjarsko-vinogradniške obrezovalne ročne škarje, namenjene za rez sadnega drevja in vinske trte. Zaradi ergonomične oblike ročaja se izvrstno prilegajo dlani kar omogoča lažjo delo pri rezi. Obremenitev na zapestje preprečuje zakrivljena oblika škarij, ki uporabniku omogoča, da oprime vejo med rezom.


Ergonomična zasnova ročaja in rezila, ki sta pri rezu poravana z vejo, omogoča zapestju, da ostane v naravnem položaju, kar zmanjša napor uporabnika med rezom. 


Ročaj in proti rezilo sta narejena iz vroče kovane, lahke aluminijaste prevleke, kar Castellari škarjem zagotavlja doživljensko garancijo proti zlomu. S površinskim nanosom proti oksidaciji škarje zdržijo dlje. Površina škarij je nato prevlečena z nestrupenim protizdrsnim materialom. 


Rezilo vsebuje visok delež ogljika in je vroče kovano. Kalup ustvari votilino v rezilu, ki zmanjšuje trenje in poveča moč reza. 


Obrezovalne škarje Universale so najlažje v svojem razredu in tehtajo le 215 g, kar lahko dosežemo le pri izdelkih z vročim kovanjem. Vsak del rezalnih škarij Universale je popolnoma zamenljiv. Primerne za vse vrste rezov - v vinogradništvu, sadjarstvu, oljakrstvu in na vrtu.

SKU: 3830021589638

Kategorija: Castellari, CASTELLARI

Proizvajalec Ne